[ROZWIĄZANE] Problem z rezerwacja slota
LionHeart
24.02.2013
Witam. Jeśli zły dział proszę modelatora o przeniesienie. Mam problem z rezerwacja slota na serwerze po aktualizacji a mianowicie zabiera mi ona 2 sloty zamiast jednego. Na serwerze mam 22 sloty a tylko do 20 da się wbić i jak wbija 21 ( który teoretycznie powinien wbić) wywala mu komunikat :
Jest to uporczywe ponieważ jeden slot sie marnuje.
Sprawdzałem z rezerwacja przez amx.cfg oraz przez pluginy do rezerwacji i jest to samo .
Bardzo proszę o pomoc.
Wyrzucony z powodu rezerwacji slotow
Jest to uporczywe ponieważ jeden slot sie marnuje.
Sprawdzałem z rezerwacja przez amx.cfg oraz przez pluginy do rezerwacji i jest to samo .
Bardzo proszę o pomoc.
Jadek
24.02.2013
W amxx.cfg (w folderze cstrike/aaddons/amxmodx/configs) masz taką linijkę jak:

Dodatkowo w linijce:
amx_hideslotsUstaw sobie w niej ile chcesz mieć ukrytych slotów

Dodatkowo w linijce:
amx_reservationUstawiasz ile slotów jest zarezerwowanych.
LionHeart
24.02.2013
mam tak :
I powiesz mi dlaczego może grać 20 osób łącznie z hltv, czyli w jednym team 9 w drugim 10 a mam 22 sloty wykupione na hostingu ?
// Amount of slots to reserve. // // Default value: 0 amx_reservation 1 // If you set this to 1, you can hide slots on your server. // If server "full" of public slots and slots hidden, you must manually connect with connect console command // // Default value: 0 amx_hideslots 0
I powiesz mi dlaczego może grać 20 osób łącznie z hltv, czyli w jednym team 9 w drugim 10 a mam 22 sloty wykupione na hostingu ?
LionHeart
24.02.2013
Czy tu czytać nie potrafisz ? chce mieć rezerwacje slota tylko mam problem bo zabiera mi 2 sloty zamiast jednego i chce to naprawić a nie skasować rezerwacje . Co za ludzie .
LionHeart
24.02.2013
Nie moge edytować postu dlatego dodaje 2.
Jest lepiej niz myślałem . Wyłaczyłem rezerwacje , zrestartowałem serwer, zmieniłem map a ku mojemu zdziwieniu rezerwacja nadal działa i zabiera 2 sloty . O co kaman ?
Jest lepiej niz myślałem . Wyłaczyłem rezerwacje , zrestartowałem serwer, zmieniłem map a ku mojemu zdziwieniu rezerwacja nadal działa i zabiera 2 sloty . O co kaman ?

FragManiak
05.03.2013
może masz simple_redirect, albo jakiś inny plugin obecnie działajacy i przez niego masz rezerwacje, bo np. jest źle skonfigurowany.
GwynBleidD
06.03.2013
Sprawdź, czy nie masz innego pluginu powodującego rezerwację slota... Istnieje np plugin rezerwujący sloty dla graczy Steam. Może zdublowane cvary w amxx.cfg? Pokaż najlepiej plugins.ini, wszystkie pliki plugins-*.ini oraz amxx.cfg
LionHeart
12.03.2013
dasiek
12.03.2013
Wiadomość wygenerowana automatycznie
Ten temat został zamknięty przez moderatora.
Powód: Pomoc udzielona
Jeśli się z tym nie zgadzasz,
raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Z pozdrowieniami,
Zespół AMXX.PL
Ten temat został zamknięty przez moderatora.
Powód: Pomoc udzielona
Jeśli się z tym nie zgadzasz,

Z pozdrowieniami,
Zespół AMXX.PL