Witam. Mam swoje dwa serwery COD i mam taki problem gdyż steamowcy wchodząc na mój serwer wyskakuje im takie cos :
Client world models is NULL
I wywala ich. Sam nie mam takiego problemu ale inni moi koledzy mają. Proszę o pomoc ...
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|
Guest Message by DevFuse

6 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 18.02.2013 18:33
Napisano 18.02.2013 18:36
Nwm dokładnie, ale miałem tak na FFA, niektore pluginy trzeba wywalic, bo nie są kompatybilne z nowym cs -.- Musiałem wyrzucić licznik c4 i bronie na plecach, bo wywalalo, ze cs nie moze otworzyc modeli!
Witam zapraszam na nowy serwer COD:MW3 !! Zaproś kolegów i graj nic Cie to nie kosztuje a mi pomożesz i dodatkowo świetnie będziesz się bawić!!!
Wbij IP: 178.19.105.110:27088
Wbij IP: 178.19.105.110:27088

Napisano 18.02.2013 18:52
Wywaliłem to i dalej to samo. Tutaj moje plugins.ini
bullet_damage.amxx ; Pokazywane zadawane obrazenia adminlisten.amxx ; Admin widzi wszystko w sayu afkbombtransfer.amxx ; Jesli gracz jest AFK to c4 przerzuca do innego gracza auto_reload.amxx ; Automatyczne przeladowanie po nowej rundzie alt_end_round_sounds.amxx ; muzyka na zakonczenie rundy ;Automaticknifeduel.amxx ; wyzwanie gracza 1vs1 na pojedynek nozowy ;backweapons.amxx ; bron na plecach best_player.amxx ; info w sayu o najlepszym graczu mapy blokuj_he.amxx ; nie mozna rzucac HE przez 10 sekund ;bomba_explode_sound.amxx ; dzwiek od 12 sekundy do wybuchu bomby ;nuclear_c4.amxx ; licznik bomby cod_adminmenu.amxx ; mozliwosc dodawania lvl przez admina COD_Asysta.amxx ; jesli gracz zbierze 50hp i ktos mu dobije to obaj dostana fraga cod_hsxp.amxx ; EXP za headshota cod_nagrody_exp.amxx ; exp dla najlepszych 3 graczy mapy ;cod_quests.amxx ; misje na cod moda cod_sellperk.amxx ; sprzedarz perkow ;ColoredSmoke.amxx ; kolorowe smoke EOG.amxx ; jest EXP x2 od godziny 20 do 8 ;grenade_trail.amxx ; kolorowe smugi za granatami ;godzina.amxx ; godzina pod radarek headshot.amxx ; jesli bedzie headshot zostanie odgrany dzwiek "Ale urwal" ;hi.amxx ; info jak gracz wchodzi i wychodzi ktooslepil.amxx ; pokazuje w sayu kto Cie oslepil i kogo ty oslepiles mapchooser4.amxx ; zmiana mapy w kazdym czasie gry ne_unlimitedammo.amxx ; kazdy posiada nielimitowana ilosc naboi OddajPerk.amxx ; po wpisaniu komenda /oddaj mozemy oddac komus nasz perk ptb.amxx ; wyrownuje druzyny ;parachute.amxx ; kazdy dostaje spadochron pokazuj.amxx ; informacja w sayu polski_cs.amxx ; cs po polsku prefixy_cod.amxx ; nazwa klasy przed nickiem jak piszemy w sayu ;realnadedrops.amxx ; gracz po zabojstwie ginie i wyrzuca granaty sillyc4.amxx ; mozliwosc przyklejenia bomby do sciany spree.amxx ; info na najlepszego gracza mapy systemmonet.amxx ; kazdy widzi ile posiada monet systemmonet_sklep.amxx ; sklep na monety i dolary wymiana_bez_wytrzymalosci.amxx ; mozliwosc wymienienia sie perkami def.amxx ; def dla ct 0_hp_bug.amxx ; bug na hp ad_manager.amxx ; reklamy w say menu.amxx ; menu serwera
Napisano 18.02.2013 22:24
wyłącz wszytskie pluginy do ktorych potrzebne sa jakiekolwiek modele
Napisano 18.02.2013 22:38
Głupota jak dla mnie ta aktualizacja teraz 3/4 graczy wywala przez modele i tego typu rzeczy...
Napisano 19.02.2013 07:53
Wyrzuciłem tak jak mówileś smolon. Jak coś dam znać.
Napisano 19.02.2013 14:32
Już się uporałem z problemem, dwie klasy, 3 perki które miały dynamit, model czy coś blokowały. Już jest ok. Można close
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: cod nowy
Paczka perkow.perki Napisany przez NAVIK, 24.03.2025 ![]() |
|
![]() |
|||
CoD Nowy
Plugin na małe mapy.Napisany przez NAVIK, 16.02.2025 ![]() |
|
![]() |
|||
CoD Nowy
Dodatkowe, osobne trzy linie opisu klasNapisany przez Rafii, 27.01.2025 ![]() |