Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Problem po aktualizacji


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
6 odpowiedzi w tym temacie

#1 jaroszeq

    Banned

  • Zbanowany

Reputacja: -8
Mniej niż zer0.

  • Postów:103
  • GG:
  • Imię:Grzegorz
  • Lokalizacja:Bytom
Offline

Napisano 15.02.2013 10:36

Witam
mam taki problem gdy włączam cs to mam czarny ekran i nic dalej.
cs jako tako sie nie zacina bo słychać odgłosy tylko tak jakby obrazu nie było
Instalowałem na nowo cs, instalowałem na nowo steam nic nie daje pomocy

#2 LionHeart

    Wszechpomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 12
Początkujący

  • Postów:332
  • GG:
  • Imię:Grzegorz
  • Lokalizacja:Miechów
Offline

Napisano 15.02.2013 10:46

Wczoraj wyszła aktualizacja. Ja jak na razie też nie moge korzystac ze steam i nie tylko ty masz taki problem. Trzeba czekać .
  • +
  • -
  • 0

#3 jaroszeq

    Banned

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: -8
Mniej niż zer0.

  • Postów:103
  • GG:
  • Imię:Grzegorz
  • Lokalizacja:Bytom
Offline

Napisano 15.02.2013 11:30

Ale dużo z moich znajomym ma normalnie

#4 LionHeart

    Wszechpomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 12
Początkujący

  • Postów:332
  • GG:
  • Imię:Grzegorz
  • Lokalizacja:Miechów
Offline

Napisano 15.02.2013 11:40

Nie wiem dlaczego niektórzy mają normalnie a niektórzy nie. Może to zalezy od k steama ? nie wiem ale ja mam problem jak wiekszość. I nie wiem co z tym zrobic dlatego czekam ...
  • +
  • -
  • 0

#5 PimP517

    Zaawansowany

  • Zbanowany

Reputacja: 52
Pomocny

  • Postów:129
  • Lokalizacja: / home / pimp517
Offline

Napisano 15.02.2013 12:18

Dodaj do parametrów startowych

-nofbo


Zdejmin te warny lub zablokuj mi konto!!! WCM!!!


#6 jaroszeq

    Banned

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: -8
Mniej niż zer0.

  • Postów:103
  • GG:
  • Imię:Grzegorz
  • Lokalizacja:Bytom
Offline

Napisano 15.02.2013 15:14

A GDZIE SIĘ ZNAJDUJA TE PARAMETRY STARTOWE ?

#7 PimP517

    Zaawansowany

  • Zbanowany

Reputacja: 52
Pomocny

  • Postów:129
  • Lokalizacja: / home / pimp517
Offline

Napisano 15.02.2013 15:16

Biblioteka->CS->wlasciwosci->parametry -nofbo

Zdejmin te warny lub zablokuj mi konto!!! WCM!!!





Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych