Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie
PHP

Panel logowaniaPomoc

php

  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
Brak odpowiedzi do tego tematu

#1 marshi

    Początkujący

  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:17
  • Lokalizacja:Szydłowiec
Offline

Napisano 11.01.2013 13:17

Więc mam panel logowania i jest on po wejściu na strone rozwinięty... Chciałbym aby był zwinięty i nie zbyt kumam jak to zrobić

Podaje tutaj kod
<!-- BEGIN switch_user_logged_out -->
	    <a href="#" style="border: 0px;" title="Ukryj" class="zwin"></a>
	    <div class="panel_logout">
			    <form method="post" action="{S_LOGIN_ACTION}">
			    <div style="margin-top:0px;text-align:left;"><input type="text" name="username" size="20" maxlength="40" value="Login.." class="nick" style="border: 0px; padding-top:0px; padding-left:5px;" onBlur="if(this.value=='') this.value='Login..';" onFocus="if(this.value=='Login..') this.value='';" >
	    <!--[if IE]>
	    <input type="text" name="username" size="20" maxlength="40" value="Login.." class="nick" style="border: 0px; padding-top:7px; padding-left:5px;" onBlur="if(this.value=='') this.value='Login..';" onFocus="if(this.value=='Login..') this.value='';" >
	    <![endif]-->
				   
				    <input type="password" name="password" size="20" maxlength="25" class="haslo" style="border: 0px; padding-top:0px; padding-left:5px;" value="hasło" onBlur="if(this.value=='') this.value='hasło';" onFocus="if(this.value=='hasło') this.value='';" >
	    <!--[if IE]>
			    <input type="password" name="password" size="20" maxlength="25" class="haslo" style="border: 0px; padding-top:7px; padding-left:5px;" value="hasło" onBlur="if(this.value=='') this.value='hasło';" onFocus="if(this.value=='hasło') this.value='';" >
	    <![endif]-->
				   <input type="submit"  name="login" class="zaloguj" value="" style="border: 0px;">
				    <span class="autologowanie"><input type="checkbox" name="autologin" style="border:0;"> autologowanie</span>
				    <a href="profile.php?mode=sendpassword" class="przypomnij" style="text-decoration:none;color:#cdcdcd;">przypomnij hasło</a>
				    <a href="{U_REGISTER}" class="rejestracja">REJESTRACJA</a>
			    </div>
			    </form>
	    <a href="#" title="Pokaż" class="rozwin_logout"></a>
	    </div>
	    <!-- END switch_user_logged_out -->
	    <!-- BEGIN switch_user_logged_in -->
	    <a href="#" title="Pokaż" class="rozwin_login"></a>
	    <div class="panel_login">
	    <div id="zalogowany" align="center">
		    <a href="{U_PROFILE}" class="zalogowany">{L_PROFILE}</a>  <br>
		    <a href="{U_PRIVATEMSGS}" class="zalogowany">{PRIVATE_MESSAGE_INFO}</a> <br>
		    <a href="{U_LOGIN_LOGOUT}" class="zalogowany">{L_LOGIN_LOGOUT}</a>
	    </div>
	    <a href="#" title="Pokaż" class="rozwin_logout"></a>
	    </div>
	    <!-- END switch_user_logged_in -->


Liczę na w miare szybką odpowiedź i pomoc z waszej strony.
  • +
  • -
  • 0





Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: php

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych