Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Problem z Roundsoundami


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
6 odpowiedzi w tym temacie

#1 BrN

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:26
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 04.01.2013 19:44

Witam tak jak w temacie mam problem na serwerze z wgraniem RS wgrywam wydaje mi się dobrze wszytko, lecz nie działają za krótko się śćiągają trwa to nawet nie sekunde i w ogóle pasek postępu ściągania się nie pokazuje tylko szybko przeskakuje następne muzy a po wejściu na serwer w konsoli mam to :

BUILD 5758 SERVER (0 CRC)
Server # 17
Error: server failed to transmit file 'sound/misc/ct_1.mp3'
Error: server failed to transmit file 'sound/misc/ct_2.mp3'
Error: server failed to transmit file 'sound/misc/ct_3.mp3'
Error: server failed to transmit file 'sound/misc/ct_4.mp3'
Error: server failed to transmit file 'sound/misc/ct_5.mp3'
Error: server failed to transmit file 'sound/misc/ct_6.mp3'
Error: server failed to transmit file 'sound/misc/ct_7.mp3'
Error: server failed to transmit file 'sound/misc/ct_8.mp3'
Error: server failed to transmit file 'sound/misc/ct_9.mp3'
Error: server failed to transmit file 'sound/misc/ct_10.mp3'
Error: server failed to transmit file 'sound/misc/tt_1.mp3'
Error: server failed to transmit file 'sound/misc/tt_2.mp3'
Error: server failed to transmit file 'sound/misc/tt_3.mp3'
Error: server failed to transmit file 'sound/misc/tt_4.mp3'
Error: server failed to transmit file 'sound/misc/tt_5.mp3'
Error: server failed to transmit file 'sound/misc/tt_6.mp3'
Error: server failed to transmit file 'sound/misc/tt_7.mp3'
Error: server failed to transmit file 'sound/misc/tt_8.mp3'
Error: server failed to transmit file 'sound/misc/tt_9.mp3'
Error: server failed to transmit file 'sound/misc/tt_10.mp3'
Error: server failed to transmit file 'sound/
No i oczywiście nie działają, jest jakieś logiczne wyjaśnienie tego?
  • +
  • -
  • 0

#2 Dariusz Zabijaka.pl

    Profesjonalista

  • Przedstawiciel Firmy

Reputacja: 55
Pomocny

  • Postów:216
  • GG:
  • Imię:Darek
  • Lokalizacja:Łódź
Offline

Napisano 04.01.2013 20:20

pokaż roundsound.ini
  • +
  • -
  • 1

#3 BrN

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:26
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 04.01.2013 20:32


; CT Sounds

"sound/misc/ct_1.mp3" "CT"

"sound/misc/ct_2.mp3" "CT"

"sound/misc/ct_3.mp3" "CT"

"sound/misc/ct_4.mp3" "CT"

"sound/misc/ct_5.mp3" "CT"

"sound/misc/ct_6.mp3" "CT"

"sound/misc/ct_7.mp3" "CT"

"sound/misc/ct_8.mp3" "CT"

"sound/misc/ct_9.mp3" "CT"

"sound/misc/ct_10.mp3" "CT"





; T Sounds

"sound/misc/tt_1.mp3" "T"

"sound/misc/tt_2.mp3" "T"

"sound/misc/tt_3.mp3" "T"

"sound/misc/tt_4.mp3" "T"

"sound/misc/tt_5.mp3" "T"

"sound/misc/tt_5.mp3" "T"

"sound/misc/tt_6.mp3" "T"

"sound/misc/tt_7.mp3" "T"

"sound/misc/tt_8.mp3" "T"

"sound/misc/tt_9.mp3" "T"

"sound/misc/tt_10.mp3" "T"


  • +
  • -
  • 0

#4 BrN

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:26
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 04.01.2013 22:09

A sory za post pod postem.
I zawsze wgrywają sie jak laduje się nowa mapa nie ma tak że raz się załadują i już tylko zawsze jak jest ładowanie zmiana mapy one znów się niby pobierają
  • +
  • -
  • 0

#5 Dariusz Zabijaka.pl

    Profesjonalista

  • Przedstawiciel Firmy

Reputacja: 55
Pomocny

  • Postów:216
  • GG:
  • Imię:Darek
  • Lokalizacja:Łódź
Offline

Napisano 04.01.2013 22:17

a jakiego pluginu dokładnie używasz ? daj link
  • +
  • -
  • 1

#6 BrN

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:26
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 04.01.2013 22:25

Z alt_end_round_sound <ciach!>

Dobry jest ten plugin?

Użytkownik Kawon edytował ten post 07.01.2013 01:04

  • +
  • -
  • 0

#7 Gość_21977_*

  • Gość

Reputacja: 0

Offline

Napisano 08.01.2013 07:52

Automatyczna wiadomość


Ten temat został przeniesiony z forum

AMX Mod XPytania

do

AMX Mod XProblemy z pluginami




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych