Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

xRedircet nie wyświetlają sie serwery


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
17 odpowiedzi w tym temacie

#1 Grubasekk

    Banned

  • Zbanowany

Reputacja: 2
Nowy

  • Postów:23
  • GG:
  • Imię:Artur
  • Lokalizacja:Goczały
Offline

Napisano 14.12.2012 14:00

Witam
Mam problem z pluginem xRedircet Wgrałem go zgodnie z poradnikiem i w ogóle tak jak by on na serwerze nie był wchodze na serwerze w amxmodmenu/zatrzymaj pluginy i on tam jest . Ale nie wyświetlają mi sie serwery ani u góry ekranu ani podaczas kiedy napisze /server

Moje Cvary wklejone w amxx.cfg
//xRedircet
redirect_active 1
redirect_auto 4
redirect_manual 1
redirect_follow 1
redirect_check_method 2
redirect_announce 120
redirect_announce_mode 3
redirect_announce_alivepos_x -1,0
redirect_announce_alivepos_y 0,01
redirect_announce_deadpos_x -1,0
redirect_announce_deadpos_y 0,35
redirect_show 1
redirect_adminslots 1
redirect_maxadmins 0
redirect_retry 1
redirect_hidedown 0

i mój serverlist.ini
[4FUN][ONLY DE_DUST2][1000fps]@PlayXmaniac.Com.Pl 
address=178.19.104.172:27801
port=27801
cmdbackup=2
noauto=redirect_auto
nomanual=redirect_manual
nodisplay=0
adminslots=1



[FFA][1000fps]@PlayXmaniac.Com.Pl
address=178.19.104.172:27801
port=27803
cmdbackup=2
noauto=redirect_auto
nomanual=redirect_manual
nodisplay=0
adminslots=1



[Call of Duty][46KLAS][4001lvl][1000fps]@PlayXmaniac.Com.Pl 
address=178.19.104.172:27801
port=27802
cmdbackup=2
noauto=redirect_auto
nomanual=redirect_manual
nodisplay=0
adminslots=1
Dam + jak mi ktoś z tym pomorze
Dołączona grafika IP:178.19.104.172:27801
Dołączona grafika IP:178.19.104.172:27802
Dołączona grafika IP:178.19.104.172:27803

#2 ILov3

    Banned

  • Zbanowany

Reputacja: 2
Nowy

  • Postów:15
  • Lokalizacja:KGR
Offline

Napisano 14.12.2012 19:32

masz jakieś errorlogi ?

#3 Grubasekk

    Banned

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 2
Nowy

  • Postów:23
  • GG:
  • Imię:Artur
  • Lokalizacja:Goczały
Offline

Napisano 14.12.2012 22:44

w logs mam takie coś
L 12/14/2012 - 14:16:51: Start of error session.
L 12/14/2012 - 14:16:51: Info (map "de_dust2") (file "addons/amxmodx/logs/error_20121214.log")
L 12/14/2012 - 14:16:51: [AMXX] Run time error 4 (plugin "xredirect.amxx") - debug not enabled!
L 12/14/2012 - 14:16:51: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 12/14/2012 - 18:33:47: Start of error session.
L 12/14/2012 - 18:33:47: Info (map "de_dust2") (file "addons/amxmodx/logs/error_20121214.log")
L 12/14/2012 - 18:33:47: [AMXX] Run time error 4 (plugin "xredirect.amxx") - debug not enabled!
L 12/14/2012 - 18:33:47: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).

i tak pisze na każdym serwerze

Użytkownik Grubasekk edytował ten post 14.12.2012 22:58

Dołączona grafika IP:178.19.104.172:27801
Dołączona grafika IP:178.19.104.172:27802
Dołączona grafika IP:178.19.104.172:27803

#4 ILov3

    Banned

  • Zbanowany

Reputacja: 2
Nowy

  • Postów:15
  • Lokalizacja:KGR
Offline

Napisano 14.12.2012 23:05

wgraj to :

addons.rar - Speedy Share - upload your files here
+ cvar
redirect_active 1
redirect_auto 2
redirect_manual 3
redirect_follow 1
redirect_check_method 2
redirect_announce 30
redirect_announce_mode 3
redirect_announce_alivepos_x -1.0
redirect_announce_alivepos_y 0.01
redirect_announce_deadpos_x -1.0
redirect_announce_deadpos_y 0.01
redirect_show 0
redirect_adminslots 1
redirect_maxadmins 0
redirect_retry 1
redirect_hidedown 0
redirect_localslots 0
redirect_countbots 1

powinno działać
Kawon (15.12.2012 00:05):
Kod w postach (np. źródło pluginu) umieszczaj w odpowiednich tagach (code/php/spoiler itp), a powyżej 200 linijek tylko w załączniku lub na wklejce.


#5 Grubasekk

    Banned

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 2
Nowy

  • Postów:23
  • GG:
  • Imię:Artur
  • Lokalizacja:Goczały
Offline

Napisano 14.12.2012 23:07

chwila już to sprawdzam zaraz ci odpisze a jak byś mi dał do cb kontakt byłbym ci bardzo wdzięczny
ej a mógłbyś mi to przerobic na moje serwery??

Użytkownik Grubasekk edytował ten post 14.12.2012 23:09

Dołączona grafika IP:178.19.104.172:27801
Dołączona grafika IP:178.19.104.172:27802
Dołączona grafika IP:178.19.104.172:27803

#6 ILov3

    Banned

  • Zbanowany

Reputacja: 2
Nowy

  • Postów:15
  • Lokalizacja:KGR
Offline

Napisano 14.12.2012 23:14

w serverlist.ini to zmieniasz sobie

#7 Grubasekk

    Banned

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 2
Nowy

  • Postów:23
  • GG:
  • Imię:Artur
  • Lokalizacja:Goczały
Offline

Napisano 14.12.2012 23:17

a nie jest to zależne że np na serwerze 4FUN musi byc 2 bo jak jest pierwszy to działac nie bedzie bo też cos na necie tak pisało czy to obojętne jest
Dołączona grafika IP:178.19.104.172:27801
Dołączona grafika IP:178.19.104.172:27802
Dołączona grafika IP:178.19.104.172:27803

#8 ILov3

    Banned

  • Zbanowany

Reputacja: 2
Nowy

  • Postów:15
  • Lokalizacja:KGR
Offline

Napisano 14.12.2012 23:19

niezbyt Cię rozumiem , weź wgraj to co Ci wysłałem + zmień serverlist na listę z Twoimi serwerami i powiedz czy działalub usuń port z ip serwera bo podałeś cały

Użytkownik ILov3 edytował ten post 14.12.2012 23:48


#9 Grubasekk

    Banned

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 2
Nowy

  • Postów:23
  • GG:
  • Imię:Artur
  • Lokalizacja:Goczały
Offline

Napisano 14.12.2012 23:31

Nie działa
Dołączona grafika IP:178.19.104.172:27801
Dołączona grafika IP:178.19.104.172:27802
Dołączona grafika IP:178.19.104.172:27803

#10 ILov3

    Banned

  • Zbanowany

Reputacja: 2
Nowy

  • Postów:15
  • Lokalizacja:KGR
Offline

Napisano 14.12.2012 23:33

errory ?

#11 Grubasekk

    Banned

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 2
Nowy

  • Postów:23
  • GG:
  • Imię:Artur
  • Lokalizacja:Goczały
Offline

Napisano 14.12.2012 23:34

Przepraszam cie mój błąd nie ma już errorów ale plugin dalej nie działa

Użytkownik Grubasekk edytował ten post 14.12.2012 23:37

Dołączona grafika IP:178.19.104.172:27801
Dołączona grafika IP:178.19.104.172:27802
Dołączona grafika IP:178.19.104.172:27803

#12 ILov3

    Banned

  • Zbanowany

Reputacja: 2
Nowy

  • Postów:15
  • Lokalizacja:KGR
Offline

Napisano 14.12.2012 23:37

no sory nie mam pomysłu , moje gg <ciach!>

#13 Grubasekk

    Banned

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 2
Nowy

  • Postów:23
  • GG:
  • Imię:Artur
  • Lokalizacja:Goczały
Offline

Napisano 14.12.2012 23:51

to nic czekam dalej asz ktoś mi pomorze
Dołączona grafika IP:178.19.104.172:27801
Dołączona grafika IP:178.19.104.172:27802
Dołączona grafika IP:178.19.104.172:27803

#14 Kawon

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 884
Czempion

  • Postów:5165
  • Steam:steam
  • Imię:Paweł
  • Lokalizacja:Dzierzgoń
Offline

Napisano 15.12.2012 00:07

serwery w tej samej kolejności w pliku serverlist.ini na każdym serwerze?
  • +
  • -
  • 0

DarkGL to mój autorytet.


#15 Grubasekk

    Banned

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 2
Nowy

  • Postów:23
  • GG:
  • Imię:Artur
  • Lokalizacja:Goczały
Offline

Napisano 15.12.2012 13:26

tak są w tej samej kolejności
[4FUN][ONLY DE_DUST2][1000fps]@PlayXmaniac.Com.Pl 
address=178.19.104.172
port=27801
cmdbackup=3
noauto=0
nomanual=0
nodisplay=0

[FFA][1000fps]@PlayXmaniac.Com.Pl
address=178.19.104.172
port=27803
cmdbackup=3
noauto=0
nomanual=0
nodisplay=0

[Call of Duty][46KLAS][4001lvl][1000fps]@PlayXmaniac.Com.Pl 
address=178.19.104.172
port=27802
cmdbackup=3
noauto=0
nomanual=0
nodisplay=0
i ta jest na 3 serwerach i dalej nie działa ani informacji o nich nie ma i nie wiem dlaczego
Dołączona grafika IP:178.19.104.172:27801
Dołączona grafika IP:178.19.104.172:27802
Dołączona grafika IP:178.19.104.172:27803

#16 Grubasekk

    Banned

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 2
Nowy

  • Postów:23
  • GG:
  • Imię:Artur
  • Lokalizacja:Goczały
Offline

Napisano 19.12.2012 20:04

pomorze ktoś ??
Dołączona grafika IP:178.19.104.172:27801
Dołączona grafika IP:178.19.104.172:27802
Dołączona grafika IP:178.19.104.172:27803

#17 Pasha

    Banned

  • Zbanowany

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:1
  • Imię:Mirek
  • Lokalizacja:Serce Eliny ;*
Offline

Napisano 05.01.2013 02:34

Powinno działać all Dobrze mam podobne konfiguracje:) i mi działa wszystko

Użytkownik Pasha edytował ten post 05.01.2013 02:34


#18 Kawon

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 884
Czempion

  • Postów:5165
  • Steam:steam
  • Imię:Paweł
  • Lokalizacja:Dzierzgoń
Offline

Napisano 07.01.2013 21:56

Wiadomość wygenerowana automatycznie


Ten temat został zamknięty przez moderatora.

Powód: Autor tematu zbanowany

Jeśli się z tym nie zgadzasz, Dołączona grafika raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.


Z pozdrowieniami,
Zespół AMXX.PL
  • +
  • -
  • 0

DarkGL to mój autorytet.





Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych