Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Interp


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 Ramzi

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:43
  • GG:
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 22.04.2009 13:05

Szukam pluginu który na serwer podczas wejścia gracza pokazuje jego interp i następnie jak gracz ma zły kikuje ?? Można dostać + za fatygę ;D
  • +
  • -
  • 0

#2 mindless

    Zaawansowany

  • Zbanowany

Reputacja: 6
Nowy

  • Postów:101
  • GG:
  • Lokalizacja:Zwoleń ;) .
Offline

Napisano 22.04.2009 13:09

siema
Masz tu straznika interpu zobacz to :) http://amxx.pl/viewt...ighlight=interp

#3 Ramzi

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:43
  • GG:
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 22.04.2009 13:16

Yhy, no ale to na serwer Steam a czy dało by coś takiego na Steam i non ??
  • +
  • -
  • 0

#4 mindless

    Zaawansowany

  • Zbanowany

Reputacja: 6
Nowy

  • Postów:101
  • GG:
  • Lokalizacja:Zwoleń ;) .
Offline

Napisano 22.04.2009 13:20

to co dalem wczesniej zadziala spokojnie -.-
#include <amxmodx>

public plugin_init() {
    register_plugin("interp i hud", "1.0", "wizu")
    register_event("HLTV", "Nowa_Runda", "a", "1=0", "2=0")
    register_cvar ("amx_jakiinterp", "0.01")
}

public zmien()
{
    new Float:interp
    interp = get_cvar_float("amx_jakiinterp")   
    client_cmd(0, "ex_interp %f", interp)
}

public Nowa_Runda()
{
    new Float:interp
    interp = get_cvar_float("amx_jakiinterp")
    set_hudmessage(255, 0, 0, -1.0, -1.0, 0, 6.0, 7.0)
    show_hudmessage(0, "Uwaga! Masz zmieniony ex_interp na %f", interp)
    client_cmd(0, "ex_interp %f", interp)
    set_task(10.0, "zmien")
}
a komenda szukaj na amxx.pl nie dziala ;d?

[ [b]Dodano
: 22-04-2009, 14:42 ]
to takie co na steam i ns dziala mi spokojnie na serwie testowalem i nawet sam dostalem kicka xD

#5 Ramzi

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:43
  • GG:
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 28.04.2009 17:30

Ej kurde mi nie działa niektórych non steam wywala i pisze coś takiego że:

Host_Error: UserMsg: Not Present on Client 58

Co trzeba zrobić ??

///coś jeszcze:

Ja tylko zmieniam w pliku .sma to co zmieniam w tych
np

amx_maxinterp 0.05

Musze to zmienić w pliku .sma czy zostawić wszystko jak jest ???
  • +
  • -
  • 0

#6 mgr inż. Pavulon

    C35H60Br2N2O4

  • Przyjaciel

Reputacja: 1725
Godlike

  • Postów:6881
  • Steam:steam
  • Imię:Konrad
  • Lokalizacja:Koniecpol
Offline

Napisano 28.04.2009 18:17

Ramzi, NIE DA SIĘ SPRAWDZIĆ INTERP'U GRACZY NS
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych