Witam
Mam problem z cs 1.6 (STEAM)
Cs można normalnie włączyć natomiast przy wchodzeniu na serwer gdy wyświetla się reklama (przed wyborem teamu, czytana z motd) cs się zawiesza i można go wyłączyć tylko zakańczając zadanie poprzez menadżer zadań windows.
Próbowałem jakoś to sprawdzić i usunąłem ta reklamę na swoim serwie i mogę na niego wbić ale nie mogę przeglądać "ramek" typu tej reklamy czy top15.
Cs zawiesza się również przy zmianie mapy zaraz gdy zaczyna ponownie łączyć się z serwerem ;]
Już mowie ze reinstal cs'a nic nie da wiec proszę w ogóle nie spamować takimi radami ;]
Proszę o szybka pomoc z góry dziękuje ;]
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|
Guest Message by DevFuse

Problem-cs sie zawiesza (STEAM)
Temat rozp. ReKsiO, 11.12.2012 19:17
4 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 11.12.2012 19:17
Napisano 11.12.2012 19:43
wejdz w folder gdzie masz cs'a
E:\Program Files\Steam\steamapps\hassasin4\counter-strike/cstrike i plik motd ustaw na tylko do odczytu (PPM/Własciwośći i tam tylko do odczytu i zastosuj)
Dla pewności wejdz w cstrike_polish i zrób to samo
E:\Program Files\Steam\steamapps\hassasin4\counter-strike/cstrike_polish i plik motd ustaw na tylko do odczytu (PPM/Własciwośći i tam tylko do odczytu i zastosuj)
E:\Program Files\Steam\steamapps\hassasin4\counter-strike/cstrike i plik motd ustaw na tylko do odczytu (PPM/Własciwośći i tam tylko do odczytu i zastosuj)
Dla pewności wejdz w cstrike_polish i zrób to samo
E:\Program Files\Steam\steamapps\hassasin4\counter-strike/cstrike_polish i plik motd ustaw na tylko do odczytu (PPM/Własciwośći i tam tylko do odczytu i zastosuj)
Napisano 11.12.2012 19:52
Ok wielkie dzięki działa mi cs 
Ale teraz nie mogę przeglądać np top15
Ma ktoś jeszcze jakiś pomysł ?

Ale teraz nie mogę przeglądać np top15

Ma ktoś jeszcze jakiś pomysł ?

Napisano 11.12.2012 20:02
Inaczej ci nie zadziała, albo spróbuj usunąć motd i zobacz, nie wiem, nie testowałem. Ale spróbować możesz, zrób sobie kopie na wszelki wypadek
Napisano 12.12.2012 19:56
Już wcześniej próbowałem usuwać i nic...

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych