Zamiast używać funkcji strip_user_weapons użyj funkcji ham_strip_user_weapon
Znalazłem na forum alliedmods moduł: https://forums.allie...d.php?p=1583068
Przejdźmy teraz do stock'a, który odpowiada za usuwanie jednej broni lub kilku, które sobie wybierzemy:
Spoiler
Jak działa wyżej pokazany stock: ham_strip_user_weapon(1, 2, 3, 4);
1. index (id klienta)
2. CSW_ broni np: CSW_USP, CSW_AWP (wypisane są w stocku przy slotach)
3. Slot broni. Każda broń jest przydzielona do grupy slotów jest ich pięć:
Spoiler
4. Przełącz jeśli aktywne na mój tok rozumowania tego polecenia chodzi chyba o to, że gracz który nie ma wybranej broni lub przełącza broń w trakcie wykonania się funkcji zostanie mu odebrana broń (tak samo to będzie działać jeśli gracz nie będzie przemieniał broni

Sam dokładnie nie wiem czy czwarta opcja w stock'u za to odpowiada jak nie to przepraszam za pomyłkę.
Teraz pora na pokazanie efektu w praktyce(zapodaję poniżej mój plugin z stock'iem ham_strip_user_weapon)
Spoiler
Ja zrobiłem tak plugin, a funkcja może wyglądać np tak: ham_strip_user_weapon(id, CSW_USP, 2, true); //po wywołaniu tego polecenia użytkownik, który będzie mieć w ekwipunku USP zostanie mu ono skasowane

Lub można zrobić warunek
if(user_has_weapon(id, CSW_USP)){ ham_strip_user_weapon(id, CSW_USP, 2, true); }else{ return 0; }
Możesz także używać tego stock'a jako modułu w załączniku zapodaje go(zmodyfikowanego z samą funkcją ham_strip_user_weapon)
Jak działa moduł? W module są zaimplementowane moduły, funkcje i wiele różności dlatego w głownym pluginie nie musimy dodawać modułów by wywołać tę funkcję bo ona sama sobie pobierze je z pliku. PAMIĘTAJ! Te moduły, które są w pliku nie będą odpowiadać na polecenia, które są wykonywane w głównym pluginie np. w pliku mamy moduł FUN, chcemy ustawić grawitacje w głównym pluginie ale niestety wyskoczy error gdyż w pluginie brakuje tego modułu PAMIĘTAJ!

Proszę popatrzeć ten sam plugin co wcześniej lecz zamiast wypisywać masę modułów można zastąpić to jednym plikiem...
Spoiler
PAMIĘTAJ! By plugin z modułem ZabierzBron działał poprawnie musisz wgrać plik na serwer! Do katalogu addons/amxmodx/scripting/include
Filmik prezentujący plugin:
http://www.youtube.com/watch?v=W_tJl3MSm-w