←  Pluginy AMXX

AMXX.pl: Support AMX Mod X i SourceMod

»

Admin freelook

Gość__* 18.05.2008

Admin freelook
Plugin który umożliwia adminom obserwowanie graczy ze wszytskich kamer (nawet jak jest dostępna tylko 1)

Instalacja:
standardowa http://amxx.pl/viewtopic.php?t=20

Załączone pliki

Odpowiedz

• +
  • -
Saper - zdjęcie Saper 31.05.2008

plugin jest troche zwalony...

po pierwsze gdy admin zginie to slyszy tylko innych adminow i osoby na spekcie...
po drugie czesto sie zdarza tak ze plugin wyrzuca admina na spekta....
po trzecie server traktuje admina caly czas jakby byl na spekcie i przez to jak sie ma plugin lastmanbets czyli zaklady to admin nie moze sie zakladac.....

pozdro
Odpowiedz

Gość__* 31.05.2008

po pierwsze gdy admin zginie to slyszy tylko innych adminow i osoby na spekcie...

Gupota, mam to u siebie.

po trzecie server traktuje admina caly czas jakby byl na spekcie i przez to jak sie ma plugin lastmanbets czyli zaklady to admin nie moze sie zakladac.....

Prawda.
Odpowiedz

• +
  • -
Miczu - zdjęcie Miczu 31.05.2008

Jesli masz pluga co potrafi wskrzeszac graczy (z opoznieniem) to mozesz sie odrodzic jako zywy spectr i zabijac ludzi z obu teamow przy ff off xD
Odpowiedz

• +
  • -
krysteck - zdjęcie krysteck 31.05.2008

zgadzam się bo mam dokładnie to samo u siebie na serwerze. Ja jestem w CT a słyszę o czym rozmawiają admini z T
Odpowiedz

• +
  • -
Saper - zdjęcie Saper 08.07.2008

Gupota, mam to u siebie.

Moze masz jakas przerobke pluginu , ja mam z alliedmoders.
Odpowiedz

• +
  • -
MafiaDL - zdjęcie MafiaDL 27.10.2008

to ma ktoś poprawioną wersje?:P
Odpowiedz

• +
  • -
bl00keRs - zdjęcie bl00keRs 14.04.2009

pozdro

Zgadzam sie z tym postem, tak jest ;/

Do tego amx_spectate nie dziala przez niego, ma ktos jakies informacje czy to by bylo jakos naprawione w wersji 2.1 o ile taka wyjdzie ?
Odpowiedz

• +
  • -
SztywnyKGR - zdjęcie SztywnyKGR 14.04.2009

pozdro

Mam ten plugin u siebie na serwerze i NIGDY nie mialem zadnego z tych problemow xP
Odpowiedz

• +
  • -

Tak ?! To wrzuc ta wersje jak jest sprawna u Ciebie bo mam takie same problemy co Saper i do tego na forum aliedmoders ludzie pisza, ze to sa te same problemy, wiec cos musi w tym byc ale podziel sie moze :D
Odpowiedz

• +
  • -
SztywnyKGR - zdjęcie SztywnyKGR 14.04.2009

Ale ja mam wlasnie ten plugin, ktory wrzucil kur3k w tym temacie xD Nie wiem dlaczego maice te problemy ja jedyne co mam chociarz nie wiem czy przez freelook, to ze po smierci kamera jest pod mapa i z 4sekundy nie da sie ruszyc tak jakby zrobic Screen i sie na niego patrzec :DD Ale to co mowicie to mi sie nie przydazylo a LASTMANBETS tez mialem na serwerze, lecz usunalem bo wlasnie z LASTMANBETS mialem najwieksze problemy w ogóle raz na jakis czas sie te zaklady wlaczaly, ale to juz offtop wiec CIACH! xD Freelook u mnie jak najbardziej dziala poprawnie ;-)
Odpowiedz

• +
  • -

Hue_hue_hue to dziwne bo ja mam tez stad plugin co kur3k dal w zalaczniku i mam problemy jak i 99% osob na aliedmodersie.
Odpowiedz

Rubasze - zdjęcie Rubasze 23.05.2009

Plugin jest dziwaczny pingi podskoczyły, osob w tt 8 w ct 5 i do ct nie da sie dojsc lol może ma ktos tylko aby dalo się tylko adminowi podgladac CT i TT?
Odpowiedz

• +
  • -
zer0. - zdjęcie zer0. 23.05.2009

Plugin jest dziwaczny osob w tt 8 w ct 5 i do ct nie da sie dojsc lol może ma ktos tylko aby dalo adminowi podgladac sie CT iTT

Chyba pomyliłeś pluginy, owy odpowiada za to, że admin widzi z każdej kamery gdy jest zabity ;>
server.cfg:
mp_forcechasecam 1 // 0 - gracz moze latac po calej mapie, 1 - mozna ogladac typo swoich tp, 2 - klient nie rusza sie z miejsca gdzie umarl
Odpowiedz

Rubasze - zdjęcie Rubasze 23.05.2009

zer0., to może macie jakis plugin aby każdy mogl podgladac ct i tt bo jak zmieniam w serwer.cfg to dalej sie nieda podgladac 2 teamow
Odpowiedz

Gość_brutalny tampon_* 10.11.2010

Ma ktoś może dobrą wersję tego pluginu, bo ten posiada wszystkie te wady co wyżej są wymienione?
Odpowiedz

• +
  • -
Pitek - zdjęcie Pitek 10.11.2010

łap,u mnie nie ma żadnych problemów

Załączone pliki

Odpowiedz

• +
  • -
BevisT - zdjęcie BevisT 23.11.2015

Polecam, wszystko działa w porządku, mam go u siebie na serwerze i wszystko się spisuje tak jak powinno.

Odpowiedz