Admin freelook
Gość__* 18.05.2008
Plugin który umożliwia adminom obserwowanie graczy ze wszytskich kamer (nawet jak jest dostępna tylko 1)
Instalacja:
standardowa http://amxx.pl/viewtopic.php?t=20
Załączone pliki
Saper
31.05.2008
po pierwsze gdy admin zginie to slyszy tylko innych adminow i osoby na spekcie...
po drugie czesto sie zdarza tak ze plugin wyrzuca admina na spekta....
po trzecie server traktuje admina caly czas jakby byl na spekcie i przez to jak sie ma plugin lastmanbets czyli zaklady to admin nie moze sie zakladac.....
pozdro
Gość__* 31.05.2008
Gupota, mam to u siebie.po pierwsze gdy admin zginie to slyszy tylko innych adminow i osoby na spekcie...
Prawda.po trzecie server traktuje admina caly czas jakby byl na spekcie i przez to jak sie ma plugin lastmanbets czyli zaklady to admin nie moze sie zakladac.....
Miczu
31.05.2008
krysteck
31.05.2008
zgadzam się bo mam dokładnie to samo u siebie na serwerze. Ja jestem w CT a słyszę o czym rozmawiają admini z Tpo pierwsze gdy admin zginie to slyszy tylko innych adminow i osoby na spekcie...
Saper
08.07.2008
Gupota, mam to u siebie.
Moze masz jakas przerobke pluginu , ja mam z alliedmoders.
bl00keRs
14.04.2009
plugin jest troche zwalony...
po pierwsze gdy admin zginie to slyszy tylko innych adminow i osoby na spekcie...
po trzecie server traktuje admina caly czas jakby byl na spekcie i przez to jak sie ma plugin lastmanbets czyli zaklady to admin nie moze sie zakladac.....
pozdro
Zgadzam sie z tym postem, tak jest ;/
Do tego amx_spectate nie dziala przez niego, ma ktos jakies informacje czy to by bylo jakos naprawione w wersji 2.1 o ile taka wyjdzie ?
SztywnyKGR
14.04.2009
plugin jest troche zwalony...
pozdro
Mam ten plugin u siebie na serwerze i NIGDY nie mialem zadnego z tych problemow
bl00keRs
14.04.2009
SztywnyKGR
14.04.2009
bl00keRs
14.04.2009
Rubasze
23.05.2009
zer0.
23.05.2009
Chyba pomyliłeś pluginy, owy odpowiada za to, że admin widzi z każdej kamery gdy jest zabity ;>Plugin jest dziwaczny osob w tt 8 w ct 5 i do ct nie da sie dojsc lol może ma ktos tylko aby dalo adminowi podgladac sie CT iTT
server.cfg:
mp_forcechasecam 1 // 0 - gracz moze latac po calej mapie, 1 - mozna ogladac typo swoich tp, 2 - klient nie rusza sie z miejsca gdzie umarl
Rubasze
23.05.2009
Gość_brutalny tampon_* 10.11.2010
BevisT
23.11.2015
Polecam, wszystko działa w porządku, mam go u siebie na serwerze i wszystko się spisuje tak jak powinno.