Klasa Generał Broni
Fili:P
13.11.2012
Class Series F+

Przedstawiam klasę premium mojego autorstwa, która posiada dualkriss oraz ddeagle, czyli podwójne deagle i podwójne smg. Klasa według mnie jest bardzo fajna.

Double Desert Eagle - broń stworzona pod CS 1.6 na podstawie swojej wersji w CS:O, posiadam ją ze strony zombie-mod.ru, ja jedynie przerobiłem natywy i cvary:

Dualkriss - broń stworzona pod CS 1.6 na podstawie swojej wersji w CS:O, posiadam ją ze strony zombie-mod.ru, ja jedynie przerobiłem natywy i cvary:

cod_weapon_ddeagle.amxx && cod_weapon_dualkriss.amxx && codclass_generalbroni.amxx wgrywamy do plugins/
cod_weapon_ddeagle.sma && cod_weapon_dualkriss.sma && codclass_generalbroni.smawgrywamy do scripting/
cod_weapon_ddeagle.amxx && cod_weapon_dualkriss.amxx dopisujemy nad Klasami i Perkami w plugins-codmod.ini

Klasa była utworzona dla pewnej sieci serwerów, która pod nieobecność adminów upadła.
Natywy

cod_weapon_ddeagle.sma 17,23 KB
257 Ilość pobrań
cod_weapon_dualkriss.sma 17,62 KB
256 Ilość pobrań
codclass_generalbroni.sma 1,14 KB
335 Ilość pobrań
Modles, sounds and sprites.rar 1001,57 KB
339 Ilość pobrań

Przedstawiam klasę premium mojego autorstwa, która posiada dualkriss oraz ddeagle, czyli podwójne deagle i podwójne smg. Klasa według mnie jest bardzo fajna.

Double Desert Eagle - broń stworzona pod CS 1.6 na podstawie swojej wersji w CS:O, posiadam ją ze strony zombie-mod.ru, ja jedynie przerobiłem natywy i cvary:

Dualkriss - broń stworzona pod CS 1.6 na podstawie swojej wersji w CS:O, posiadam ją ze strony zombie-mod.ru, ja jedynie przerobiłem natywy i cvary:

cod_weapon_ddeagle.amxx && cod_weapon_dualkriss.amxx && codclass_generalbroni.amxx wgrywamy do plugins/
cod_weapon_ddeagle.sma && cod_weapon_dualkriss.sma && codclass_generalbroni.smawgrywamy do scripting/
cod_weapon_ddeagle.amxx && cod_weapon_dualkriss.amxx dopisujemy nad Klasami i Perkami w plugins-codmod.ini

Klasa była utworzona dla pewnej sieci serwerów, która pod nieobecność adminów upadła.
Natywy
cod_give_ddeagle( id ); // daje ddeagle cod_take_ddeagle( id ); // zabiera ddeagle cod_give_dualkriss( id ); // daje dualkriss cod_take_dualkriss( id ); // zabiera dualkriss

cod_dualkriss_dmg 1.8 // mnoznik obrazen z dualkriss cod_dualkriss_recoil 0.94 // mnoznik rozrzutu z dualkriss cod_dualkriss_clip 50 // wielkosc magazynku w dualkriss cod_dualkriss_spd 1.0 // mnoznik predkosci strzelania z dualkriss cod_dualkriss_ammo 200 // ilosc max ammo w dualkriss cod_ddeagle_dmg 2.0 // mnoznik obrazen z ddeagle cod_ddeagle_recoil 0.5 // mnoznik rozrzutu z ddeagle cod_ddeagle_clip 14 // wielkosc magazynku w ddeagle cod_ddeagle_spd 1.0 // mnoznik predkosci strzelania z ddeagle cod_ddeagle_ammo 120 // ilosc max ammo w ddeagle

HaDeS From HELL
13.11.2012
cod_ddeagle_dmg 2.0 cod_ddeagle_recoil 0.5 cod_ddeagle_clip 14 cod_ddeagle_spd 1.0 cod_ddeagle_ammo 120
dasiek
13.11.2012
cod_ddeagle_dmg 2.0 // Obrażenia (pewnie mnożnik) cod_ddeagle_recoil 0.5 // Rozrzut cod_ddeagle_clip 14 // Wielkość magazynka cod_ddeagle_spd 1.0 // Szybkosc cod_ddeagle_ammo 120 //amunicja
14.11.2012
Wiedziałem że o czymś zapomniałemA cvary ?

Bo będzie więcejMega , oby więcej czegoś takiego !!!!!

dasiek
14.11.2012
Mógłbyś się chociaż postarać żeby wszystko było w jednym pliku. Gdyby Cvarów nie było - to bym zrozumiał ale tak to niesmaczne 
przy okazji mógłbyś opisać jak do innych klas dodać te bronie skoro mają one natywy.

przy okazji mógłbyś opisać jak do innych klas dodać te bronie skoro mają one natywy.
14.11.2012
Dla mnie bardzo ważne jest, abym miał wszystko czytelnie zrobione, robię po swojemu.Mógłbyś się chociaż postarać żeby wszystko było w jednym pliku. Gdyby Cvarów nie było - to bym zrozumiał ale tak to niesmaczne
Flimbo
27.03.2014
Mam prośbę czy może ktoś zrobic mi ta klase żeby miała na start 300 hp 250 inty wytrzymałość 200 i 300 kondycji oczywiście klasa premium