Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|
Guest Message by DevFuse

CSDM
Temat rozp. yakuza, 08.04.2008 10:46
7 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 08.04.2008 10:46
Jak w temacie jakis pack bym prosił.
Napisano 08.04.2008 14:32
A jak mam zrobic zebym mogl włączać/wył w amxmodmenu??? Bo w ogóle mi sie nie wyświetla...
Napisano 09.04.2008 12:19
ja mam to samo :
niby chodzi ale :
CSDM Main - wyłaczony w wl/wyl pluginy i chocbym wlaczyl delej nie mam mozliwosci obslugiwania go.
Czy zmienie mape czy zrestaruje serwer czy nawet go wylacze i wlacze ponownie nic sie nie zmienia.
csdm.cfg
bez roznicy jak zmienie na "0".
Ps. sorrki ze nie ten dzial ale moze trzeba cos jeszcze gdzies dopisac przy instalacji, bo chyba do plugins.ini to nie ?
[CSDM] This server is running CSDM 2.1.1 [CSDM] Visit http://www.bailopan.ne
niby chodzi ale :
CSDM Main - wyłaczony w wl/wyl pluginy i chocbym wlaczyl delej nie mam mozliwosci obslugiwania go.
Czy zmienie mape czy zrestaruje serwer czy nawet go wylacze i wlacze ponownie nic sie nie zmienia.
csdm.cfg
;Sets whether CSDM is enabled or not. enabled = 1
bez roznicy jak zmienie na "0".
Ps. sorrki ze nie ten dzial ale moze trzeba cos jeszcze gdzies dopisac przy instalacji, bo chyba do plugins.ini to nie ?
Napisano 09.04.2008 17:06
A jak mam zrobic zebym mogl włączać/wył w amxmodmenu??? Bo w ogóle mi sie nie wyświetla...
wchodzisz do amxmodmenu , wciskasz 9 nastepnie 6 czyli zatrzymaj pluginy.... Odnajdujesz twoj plugin csdm czy jak on sie tam nazywa i wciskasz cyfre pod jaka jest ten plugin i wtedy zobaczysz ze jest plugin wylaczony . Wciskasz 8 czyliz apisujesz konfiguracje i plugin jest wylaczony... Pamietaj ze w ten sposob co podalem pplugin sie wylacza tylko na jedna mape... Po zmianie mapy plugin sie znowu wlaczy.
Napisano 09.04.2008 17:11
a ja mam pytanie, czy jest taki mod Deathmatch ale że każdy jest sam? że może kroić wszystkich a nie tylko przeciwników?
http://Turek-City.pl - klasyczny Zombie Infection [BIOHAZARD]
31.186.82.130:27371
Napisano 09.04.2008 18:47
Wejdź w addons/amxmodx/configs i otwórz plik csdm.cfg
Znajdź:
;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
;You must be running the FFA plugin for this section
;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
[ffa]
;Set whether free for all mode is enabled by default
enabled = 0
I zmień