Dlaczego do załącznika nie można wrzucać archiwów .7z?
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|
[ROZWIĄZANE] Archiwa .7z
Napisano 31.10.2013 13:51
Napisano 31.10.2013 14:07
winrar'em 7z nie otworzysz bodajze
Jak to nie otworzysz? Kiedyś używałem WinRAR'a i otwierał bez problemu.
98% userów forum nie wie iż istnieje 7-Zip
No widzisz. A ja wiem i chcę go używać, bo po pierwsze jest mi wygodniej, a po drugie mocniej kompresuje ![]()
Napisano 31.10.2013 15:21
Hm, zacznijmy od tego iż zapewne 95% używa nie legalnej wersji WinRAR'a przez co radzę być czujny bo w każdej chwili może wbić wam policja i zabrać kompy + grzywna kilka tysięcy złotych
Dlatego ja używam 7zip'a bo jest darmowy i według mnie znacznie lepszy ![]()
Napisano 31.10.2013 15:25
Hm, zacznijmy od tego iż zapewne 95% używa nie legalnej wersji WinRAR'a przez co radzę być czujny bo w każdej chwili może wbić wam policja i zabrać kompy + grzywna kilka tysięcy złotych
Dlatego ja używam 7zip'a bo jest darmowy i według mnie znacznie lepszy
Winrar to program shareware..., nie słyszałem, że trzeba kupować licencje.
Piszę pluginy pod: AMX MOD X oraz SOURCE MOD!
Na zlecenie i bez zlecenia zresztą też!
Napisano 31.10.2013 15:33
Dlatego ja używam 7zip'a bo jest darmowy i według mnie znacznie lepszy
Winrar to program shareware..., nie słyszałem, że trzeba kupować licencje.
http://olgierd.bblog...;tez,15482.html lub http://blog.itaudito...iraci-shareware
Gość_21977_*
Napisano 31.10.2013 18:46
Ja kiedyś pisałem też propozycję, by, jak na AM, zabronić wstawiania plików .rar, ale propozycja nie przeszła ![]()
Napisano 31.10.2013 18:47
OK, a .7z zostanie dodane czy nie?
Napisano 01.11.2013 13:16
Osobiście jestem za dodaniem 7z, skoro rary i zipy są dostępne. Chociaż osobiście, gdy coś ma iść publicznie, zawsze zip, bo nawet goły windows go otworzy ![]()
NIE pomagam na PW. Nie trudź się, na zlecenia nie odpiszę... Od pomagania jest forum.
NIE zaglądam w tematy wysłane na PW. Jeśli są na forum to prędzej czy później je przeczytam. Jeśli mam co w nich odpisać, to odpiszę.

Gość_21977_*
Napisano 01.11.2013 13:31

Popularny
.7z dodany.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Dodatki SourceMod

Temat jest zamknięty