Instalacja:
Standardowa
Cvary
amx_forum "adres Twojego forum"
Plugin zrobiony przez:
R3X i emblaze
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|
Napisano 16.06.2009 00:11
Grafika na szkle jest idealnym pomysłem na odświeżenie swojego domu. Szkło z grafika dzięki swojej elastyczności można zamontować w każdym pomieszczeniu bez jakichkolwiek obaw! Np. do kuchni.
W swoim asortymencie posiadamy kilka produktów, aby w pełni zadowolićo czekiwania naszego klienta. Oprócz dużych grafik na szkle, firma GlassDekor zajmuję się produkcją obrazów.
Jako jedyni w swoim rejonie posiadamy drukarkę, która umożliwia druk UV na każdym płaskim materiale! Zapraszamy do kontaktu:
Napisano 16.06.2009 06:18
u mnie napisy pokazuja sie co 3 min, jak dla mnie jest optymalny.Lecz mysle, ze mozna było by dodac wywolywanie poprzez komendę?
Napisano 17.06.2009 14:14
Napisy zawsze pojawiają się od koniec rundy a nie co 3 minutyu mnie napisy pokazuja sie co 3 min, jak dla mnie jest optymalny.
Grafika na szkle jest idealnym pomysłem na odświeżenie swojego domu. Szkło z grafika dzięki swojej elastyczności można zamontować w każdym pomieszczeniu bez jakichkolwiek obaw! Np. do kuchni.
W swoim asortymencie posiadamy kilka produktów, aby w pełni zadowolićo czekiwania naszego klienta. Oprócz dużych grafik na szkle, firma GlassDekor zajmuję się produkcją obrazów.
Jako jedyni w swoim rejonie posiadamy drukarkę, która umożliwia druk UV na każdym płaskim materiale! Zapraszamy do kontaktu:
Napisano 18.06.2009 12:40
Napisano 18.06.2009 21:47
Napisano 23.06.2009 01:02
Napisano 23.06.2009 07:42
Napisano 23.06.2009 08:11
Wypakuj colorchat.rar i colorchat.inc wrzuć do scripting/include/
Ja jej używałem jako .inl i publikowałem razem z pluginami, ale funkcje te same
Napisano 24.06.2009 09:11
Napisano 24.06.2009 12:47
#include <amxmodx>
#include <csx>
#include <colorchat>
/*
* TimeProjector displays the remaining time and the next map on the top right corner of the client
* display as a hudmessage.
*
* History:
*
* v0.1: - first release
*/
new gcvarForum;
public plugin_init()
{
register_plugin("plg :P","0.1","emblaze")
set_task(160.0, "showTimer",0,"",0,"b")
gcvarForum=register_cvar("info_forum", "adres forum")
return PLUGIN_CONTINUE
}
public showTimer(id){
new nazwa[32]
get_cvar_string("hostname",nazwa,31)
ColorChat(id,GREEN, "**^x01 Witamy na: ^x03%s",nazwa);
new forum[32]
get_pcvar_string(gcvarForum,forum, 31)
ColorChat(id,GREEN, "**^x01 Forum serwera: ^x03%s",forum)
new nextmap[32]
get_cvar_string("amx_nextmap",nextmap,31)
ColorChat(id,GREEN, "**^x01 Nastepna mapa: ^x03%s", nextmap)
if (get_cvar_float("mp_timelimit"))
{
new a = get_timeleft()
if (get_cvar_num("amx_time_voice"))
{
}
ColorChat(id,GREEN, "**^x01 Czas do konca mapy: ^x03%d^x04:^x03%02d", (a / 60), (a % 60))
}
}
#include <amxmodx> #include <csx> #include <colorchat> /* * TimeProjector displays the remaining time and the next map on the top right corner of the client * display as a hudmessage. * * History: * * v0.1: - first release */ new gcvarForum; public plugin_init() { register_plugin("plg :P","0.1","emblaze") register_clcmd("say /info", "showTimer", 0, "Pokazuje krotkie info"); register_clcmd("say_team /info", "showTimer", 0, "Pokazuje krotkie info"); gcvarForum=register_cvar("info_forum", "adres forum") return PLUGIN_CONTINUE } public showTimer(id){ new nazwa[32] get_cvar_string("hostname",nazwa,31) ColorChat(id,GREEN, "**^x01 Witamy na: ^x03%s",nazwa); new forum[32] get_pcvar_string(gcvarForum,forum, 31) ColorChat(id,GREEN, "**^x01 Forum serwera: ^x03%s",forum) new nextmap[32] get_cvar_string("amx_nextmap",nextmap,31) ColorChat(id,GREEN, "**^x01 Nastepna mapa: ^x03%s", nextmap) if (get_cvar_float("mp_timelimit")) { new a = get_timeleft() if (get_cvar_num("amx_time_voice")) { } ColorChat(id,GREEN, "**^x01 Czas do konca mapy: ^x03%d^x04:^x03%02d", (a / 60), (a % 60)) } }
info_forum "adres naszego forum"
Napisano 24.06.2009 20:16
Napisano 24.06.2009 22:16
Napisano 10.07.2009 08:29
Napisano 10.07.2009 14:56
Napisano 10.04.2010 10:38
Napisano 12.05.2010 23:32
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych